Åbent bålhus på Avnø: En kulinarisk oplevelse i efterårsferien

dato

Kom og oplev efteråret på Avnø Naturcenter, hvor du kan deltage i en unik udendørs madlavningsoplevelse. Torsdag den 17. oktober 2024 kl. 10:00 inviteres alle til at skabe en tre-retters menu over åben ild, fyldt med lokale råvarer.

Avnø Naturcenter byder alle aldersgrupper velkommen til en spændende dag i naturen. Her vil deltagerne få mulighed for at samle frugt og urter, indfange krabber og skyde ænder, som sammen med andre lokale råvarer vil blive tilberedt til en lækker tre-retters menu.

Arrangementet starter med at tænde bålet, hvorefter der skal dissekeres, snittes, svitses, koges og sies. Sammen vil deltagerne skabe en menu bestående af en forret med suppe af krabber fra Avnø Fjord, en hovedret kaldet Avnøs flyvergryde med fugl og rodfrugter, samt en dessert i form af bålkage med Avnøs frugt/bær og flødeskum.

En fælles madoplevelse i naturen

Det er en dag, hvor samarbejde og fællesskab er i centrum, og hvor alle kan være med til at skabe en kulinarisk oplevelse i den rækkefølge, retterne bliver færdige. Der vil også være mulighed for at nyde kaffe og varm kakao, mens maden tilberedes.

Praktiske informationer

Arrangementet gennemføres uanset vejr, så det anbefales at medbringe tøj, der passer til efterårsvejret. Børn kan kun deltage sammen med ansvarlige voksne, og betaling foregår via MobilePay.

Detaljer om arrangementet:
Dato: Torsdag 17. oktober 2024
Tidspunkt: Kl. 10:00
Sted: Avnø Naturcenter, Flyvervej 40, Avnø, 4750 Lundby
Entré: Børn 20 kr og voksne 30 kr
Medbring: Tøj efter vejret, samt mad og drikke



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut