Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Seneste nyt fra Lundby - onsdag den 23. juni

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Lundby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

NAKSKOV: Fik beslaglagt bilen

Tirsdag klokken 10.03 standsede politiet en 23-årig mand fra Toreby, der kom kørende på Søvej i Nakskov. Imidlertid havde han ikke noget kørekort, og var ved to tidligere lejligheder blev sigtet for kørsel uden førerret. Da han nu blev sigtet for tredje gang, blev den bil, han kørte i, beslaglagt på stedet.

 

SLAGELSE: Eftersøgt havde ulovlig kniv

Politiet fik tirsdag klokken 12.41 en anmeldelse om, at der opholdt sig en mand på Schweizerpladsen i Slagelse, og at han var utryghedsskabende og måske påvirket af stoffer. Det var en 46-årig mand fra Slagelse, og det viste sig, at han var eftersøgt til afsoning af en fængselsstraf. Desuden havde han en butterflykniv på sig, og den 46-årige blev derfor sigtet for overtrædelse af knivloven. Han blev anholdt klokken 13.12 og overført til afsoning med det samme.

 

KORSØR: Larm Bag Stadion

Bag Stadion er der opstillet nogle containere, og her har der de seneste døgn været en slags mødested for unge. Onsdag aften var flere mennesker også samlet på stedet, hvor de hørte høj musik, og det gav noget larm i gaden. En politipatrulje var forbi omkring midnat for at få dæmpet gemytterne. Et par deltagere blandede sig i politiets arbejde og blev derfor ført væk, og festen blev herefter opløst. To 17-årige og en 15-årig dreng fra lokalområdet blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

 

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget en enkelt anmeldelse om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Lundby Spangsvej Hus Tirsdag klokken 7.30-16.45 Smykker

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft en enkelt hastighedskontrol:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Slagelse Sdr. Ringgade Tirsdag klokken 6.59-11.00 ATK 1192 6 60 km/t 74 km/t -

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Guldborgsund Kommune - Onsdag klokken 1.30-3.00 To køretøjer standset og kontrolleret: Ingen sager
Bogø By Grønsundvej Onsdag klokken 4.44-5.40 Tre blev standset for at køre alt for hurtigt – så hurtigt, at de alle tre står til et klip i kørekortet. Den ene havde ikke noget kørekort og blev derfor også sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

Der er ikke standset nogen påvirkede trafikanter I det seneste døgn.

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Flere artikler