Nyt fra Lundby i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Lundby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

HASLEV: Færdselskontrol

Politiet gennemførte klokken 16.20 en færdselskontrol i Dalby og omegn. Her mødte patruljen i stjålet bil, der kom kørende med falske nummerplader, uddelte flere bøder for at køre med tågelys i klart vejr og én blev sigtet for manglende CVR-nummer skrevet på firmabilen.

 

NYKØBING FALSTER: Lokalpolitiet på rundtur

Lokalpolitiet i Nykøbing besøgte i går eftermiddag flere af de steder rundt i byen, som ofte er samlingssted for byens unge, og hvor det af og til kan foregå lige lovligt livligt. Der var nu fredeligt og god stemning både ved Lindholmcentret, ved kulturfabrikken og på banegårdspladsen. Undervejs fik betjentene en god og hyggelig snak med flere borgere, unge og ældre.

 

NÆSTVED: Trodsede indrejseforbud    

En 43-årig udenlandsk mand kørte ind i landet i Rødbyhavn klokken 01.25 ombord i en bus. Ved paskontrol viste det sig, at han havde indrejseforbud i Danmark, og manden blev derfor anholdt. Han forklarede, at han var på vej til Sverige for at arbejde. Den 41-årige bliver fremstillet i grundlovsforhør i løbet af i dag med krav om fængsling.

 

NÆSTVED: Forsøg på svindel

En 62-årig kvinde fra Næstved blev klokken 14.00 kontaktet af en mand, der sagde, han var fra Rigspolitiet, og forsøgte derefter at lokke personoplysninger ud af kvinden. Hun gjorde det helt rigtige i den situation og sagde at hun gerne ville have lov at ringe retur til "politimanden" – og så gik det svindelforsøg i vasken.. 

 

RØDBYHAVN: Fem på bagsædet – ingen i sele

Klokken 9:45 kørte en bil ind i landet, fyldt til bristepunktet. På forsædet sad tre personer – to voksne og et barn. På bagsædet sad to voksne og tre børn. Alle fire børn i bilen var så små, at de skulle have siddet på en selepude i bilen og ingen af de otte personer i bilen havde sikkerhedssele på. Føreren af bilen betalte en bøde på stedet, og da forholdene var bragt i orden, kunne de køre videre på lovlig vis.

 

RØDBY: Bil beslaglagt

En 33-årig mand fra Holeby blev standset af politiet klokken 20:22, da han kom kørende i bil på Ringsebøllevej. Manden har ikke noget kørekort, og da det var tredje gang, han var blevet standset i den samme bil, blev den beslaglagt med henblik på konfiskation.

 

SLAGELSE: Cyklist tilskadekommen efter sammenstød med fodgænger

En 65-årig mand er alvorligt tilskadekommen, efter han i går, på Kalundborgvej, klokken 01.29 kom cyklende på elcykel og ramte en fodgænger, som han tilsyneladende havde overset. Ved sammenstødet væltede den 65-årige og slog hovedet. Han blev indbragt til Slagelse Sygehus. Den 41-årige fodgænger, der blev ramt, men ikke kom til skade, ringede efter ambulancen efter ulykken. Han ønskede imidlertid ikke at tale med politiet, fordi han var eftersøgt til afsoning af en fængselsstraf. Så den 41-årige var stukket af fra ulykkesstedet inden patruljen nåede frem, men telefonnummeret, han havde brugt, førte til, at politiet opsøgte en adresse på Ingemannsvej. Her mødte de manden, der var i gang med at lave reparationer på en stjålet bil. Han blev derfor anholdt og sigtet for biltyveri.

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Tidsrum Udbytte
Skælskør Spegerborgvej Onsdag klokken 19.00 – tirsdag klokken 6.00 Elværktøj af mærket DeWalt, en radio og en industristøvsuger af mærket Nilfisk
Stubbekøbing Kastanievej Torsdag klokken 9.02 En PH-lampe

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Faxe Faxe Havnevej Torsdag klokken 13.08-15.00 ATK 137 3 80 km/t 106 km/t -
Lundby Svinøvej Torsdag klokken 7.48-8.48 ATK – bestilt færdselskontrol 17 - - - -
Nakskov Varkausvej Torsdag klokken 7.07-9.00 ATK 59 - - - -
Næstved Østre Ringvej ved Stenlængevej Torsdag klokken 9.54-13.54 ATK 1811 16 60 km/t 73 km/t -
Rødby Norrevej Torsdag klokken 9.57-11.25 ATK 3 - - - -
Sorø Slagelsevej Torsdag klokken 13.22-14.45 ATK 316 - - - -
Stenlille Veddevej Torsdag klokken 15.35-19.30 ATK – bestilt færdselskontrol 94 2 50 km/t 63 km/t -

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Faxe Kommune - Torsdag klokken 16.00-17.30 Adskillige køretøjer blev kontrolleret – to blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven
Haslev og Dalby - Torsdag klokken 16.20-17.20 To blev sigtet for at køre med tågelygterne tændt i klart veje, en for ikke at have forsynet sin varebil med CVR-nummer, og en blev sigtet for at køre i stjålet bil, som var forsynet med falske nummerplader, og som ikke var hverken indregistreret eller forsikret
Rønnede Vordingborgvej Torsdag klokken 19.59-20.59 En blev sigtet for at køre så hurtigt, at det giver et klip i kørekortet
Rønnede Faxevej, Kongsted Torsdag klokken 19.00-20.00 En blev afsløret i spirituskørsel på knallert uden førerret

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Rønnede Faxevej, Kongsted Torsdag klokken19.35 20-årig mand fra Faxe Spirituskørsel og kørsel uden førerret

 

 


Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi