Narkosmugling i Storstrøms fængsel afslører større narkoring i Lundby

Profilbillede
dato

En mand på 29 år fra Lundby forsøgte at indsmugle 17,5 gram hash i Storstrøms fængsel under et besøg søndag kl. 13.15. Manden blev opdaget, anholdt og anklaget for narkotikasalg.

Han var desuden ankommet til fængslet i bil uden gyldigt kørekort, hvilket resulterede i en yderligere anklage. Politiet valgte at gennemsøge mandens bolig med en narkohund. Under ransagningen stødte betjentene på en 48-årig mand, en 50-årig kvinde og en 26-årig mand.

Den 48-årige mand blev anklaget for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer, da han havde 23 gram hash på sig. Kvinden, der var i besiddelse af cirka 80 gram hash, blev også anklaget for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

Den 26-årige mand, der havde 2,2 gram hash i lommen, blev ligeledes anklaget for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

Der blev desuden fundet 150 gram amfetamin på stedet, hvilket førte til anklager om narkotikasalg og anholdelse af de tilstedeværende samt en 28-årig mand og en 41-årig mand. De anholdte blev løsladt efter afhøring.

Kilde: Politiets Døgnrapport