Fonden Clemens søger afdelingsleder

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Fonden Clemens søger afdelingsleder

Fonden Clemens søger en afdelingsleder til vores døgnafdeling Gården, hvor de mindste af vores børn med udviklings- og tilknytningsforstyrrelser bor. Der er plads til 12 børn og unge på afdelingen, og der bor på nuværende tidspunkt 10 børn og unge i alderen 3 til 17 år.

Vi søger en leder, der er lige så meget holdspiller som leder, og for hvem drivkraften er at spille sine medarbejdere gode. Vi søger en leder, der vil lede indenfor fondens værdier, pædagogik og menneskesyn men som samtidig har lyst til, i samarbejde med medarbejderne og den øvrige ledelse, at udvikle afdelingen til gavn for vores børn og unge.

Jobbet som afdelingsleder hos os, er et meget selvstændigt og tillidsbaseret job, hvor du indenfor vores værdier og pædagogiske tilgang i vid udstrækning har hovedansvaret og beslutningskompetencen på din afdeling.

At være afdelingsleder hos os kræver, at du har lyst til at være nøgleperson for afdelingen både internt og eksternt, og at du trives med at skulle træffe selvstændige beslutninger indenfor et felt, hvor problemstillingerne er komplekse og opgaverne mangeartede.

Du vil blive en del af vores ledelsesteam, der består af en forstander, viceforstander, 4 øvrige afdelingsledere og en behandlingsleder. Som afdelingsleder har man et tæt samarbejde med viceforstander, men vil også have en del berøringsflader med den øvrige ledelse.

Faglig og personlig profil

Du holder af relationer og har lyst til at møde på arbejde som den bedste udgave af dig selv. Du trives med at gå forrest og være rollemodel, og du har kompetencerne til at få det bedste frem i dine medarbejdere. Du har minimum 2 års erfaring med at være personaleleder, og du har meget gerne erfaring indenfor vores målgruppe og det vil ligeledes være et plus hvis du har erfaring i arbejdet med de mindre børn.

Fonden Clemens arbejder miljøterapeutisk og mentaliserende, så erfaring med dette vil også være et plus.

Stillingen er en fuldtidsstilling uden øvre arbejdstid.

Ansøgningsfrist den 24. oktober 2023.

Der afholdes samtaler d. 26/10 mellem 12.00 og 17.00.

For mere info om fonden se www.fondenclemens.dk


Se mere på vores ansøgersite: https://fondenclemens.ofir.comDenne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=8ccefbc9)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vordingborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Fonden Clemens, Følfodvej, 4750 Lundby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5913770

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet